Error ... after the new patch ...

After the new patch, i played on thursday and started downloading the new patch, when its became playable i clicked play game, but suddenly an error appeared, the problem i am using my harddrive and i tried it on my friend laptop and it does work, later on on the same laptop it ddnt.. i dont know whats the problem, should i wait for the patch to be fully downloaded or ?

and this what appears when i click play game,

==============================================================================
World of WarCraft: Retail Build (build 13329)

Exe: G:WoW - Copy - CopyWoW.exe
Time: Jan 30, 2011 2:01:47.420 PM
User: VAIO
Computer: VAIO-PC
------------------------------------------------------------------------------

This application has encountered a critical error:

ERROR #134 (0x85100086) Fatal Condition
Program: G:WoW - Copy - CopyWoW.exe

Failed to read file Wow.ini.

Debug Details:

[14] err=0 text=SFileReadFile - Wow.ini - DataenGBlocale-enGB.MPQ
[13] err=87 text=System_Mopaq::mopaq_read - fail to repair offset 0 amount 60
[12] err=87 text=System_Mopaq::SectorReadHandler::ReadData - fail to repair non-streamed file offset 0 amount 60
[11] err=1006 text=RepairCacheFile - Error in deleting Wow.ini
[10] err=104 text=System_Mopaq::SectorReadHandler::ReadAndDecompressData - PerformRead error 0 0 60 60 entry: 71459779 60 60 2164261376 0
[9] err=1006 text=System_Mopaq::MD5VerifyData::ValidateRead - InitializeMD5Buffer fail 0 0
[8] err=1006 text=System_Mopaq::MD5VerifyData::ValidateBlock - ValidateBlock fail 0 60 3 0
[7] err=1006 text=Blizzard::Mopaq::MpqRepairOnDemandErrorHandler::HandleMD5BlockError - MarkOffsetRemote error (block #0, amount = 60)
[6] err=1006 text=MarkOffsetRemote - Failed to mark data (offset = 71459779, length = 60) remote
[5] err=1006 text=System_Mopaq::MD5VerifyData::ValidateBlock - ValidateBlock fail 0 60 2 0
[4] err=1006 text=Blizzard::Mopaq::MpqRepairOnDemandErrorHandler::HandleMD5BlockError - MarkOffsetRemote error (block #0, amount = 60)
[3] err=1006 text=MarkOffsetRemote - Failed to mark data (offset = 71459779, length = 60) remote
[2] err=1006 text=System_Mopaq::MD5VerifyData::ValidateBlock - ValidateBlock fail 0 60 1 0
[1] err=1006 text=Blizzard::Mopaq::MpqRepairOnDemandErrorHandler::HandleMD5BlockError - MarkOffsetRemote error (block #0, amount = 60)
[0] err=1006 text=MarkOffsetRemote - Failed to mark data (offset = 71459779, length = 60) remote
Storm Error Msg:Invalid or corrupt archive.
( to be continued next post)



can you help me plz ?Hello Gualteiro

Can you try deleting the program WoW.exe and then running the repair tool, then try the game again?

However if this issue persists, you may have to reinstall, as it appears one of the archive files may be corrupt.Ok il try it now :)when i press repair,

they say
" repair is unable to find your world of warcraft installation. Please run your repair tool from your wow directory " -___-
and the repair tool is in the wow folder as usuall ..
 
FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Cataclysm is a trademark, and World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries.

This site is in no way associated with Blizzard Entertainment

Valid XHTML & CSS